Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Despre noi

 

DESPRE NOI


Cu o experienta in piata telecom de peste 10 ani de activitate zona Moldovei, Internet Broker a sesizat nevoia firmelor din Iasi de conexiuni cat mai stabile

Prin aceasta intelegem in primul rand o legatura stransa intre noi si clientii nostri si sa oferim servicii la o calitate pe care alti furnizori din piata nu o pot oferi: Down-time minim – aproape inexistent, latenta cat mai mica, conexiuni simultane prin mai multi furnizori diferiti, precum si servicii adaugate gratuite: suport tehnic, consultanta, service retea si echipamente it.

Cine suntem si ce facem

Internet Broker opereaza la nivelul orasului Iasi o moderna retea de cabluri optice, folosind tehnologie Ethernet cu echipamente de top, infrastructura ce permite furnizarea de servicii de date/voce/video de mare capacitate destinate in mod special clientilor business. Pe linga furnizarea serviciilor de baza: Internet , Transport, VPN, Voce, Colocare, Hosting, propunem clientilor nostri solutii integrate ce pot raspunde oricaror cerinte si solicitari referitoare la transferul eficent si securizat de date.


 
Dispunem de un data center propriu (locatie Strada Iordachi Lozonschi 6, Iasi),

echipat cu sisteme de protectie la standarde ridicate si cu o conexiune redundata la internet ce beneficiaza de peering cu toti providerii din Romania, dar si de legaturi directe internationale. Acest lucru, impreuna cu cunostintele solide ale echipei noastre tehnice, ne permite sa oferim solutii profesionale de gazduire web pentru toate tipurile de site-uri, de la cele mici consumatoare de resurse, cum sunt blogurile sau site-urile de prezentare, la cele mari, cu mii de vizitatori unici pe zi.

 

Proiectare


In ceasta etapa se obtine asigurarea conformarii retelei de calculatoare proiectate normelor interne si internationale de constructie si securitate: emisii, interferente, rezistenta la incendii, fiabilitate si rezistenta la uzura. Procesul de proiectare a retelei de calculatoare presupune: Analizarea cerintelor de comunicare electronica, a schimbului de informatii, servicii si resurse la nivelul firmei Stabilirea standardelor si a topologiei retelei Stabilirea modulului de acces la retea si a modului de securizare a informatiei (in special pentru retelele wireless sau retelele care includ segmente wireless, tunele sau legaturi VPN) Selectionarea echipamentelor active si pasive de retea Identificarea locatiilor pentru amplasarea echipamentelor de retea Identificarea si masurarea traseelor de cablu si amplasarea prizelor de retea (in cazul retelelor cu infrastructura de cupru sau fibra optica) Realizarea planului de detaliu al retelei Realizarea caietului de sarcini pentru constructia retelei Crearea politicilor-cadru de acces la retea si a politicilor de securitate Crearea devizului estimativ pentru constructia retelei


Instalare Fibra optica, UTP/FTP, Radio


Presupune executarea in fizic in spatiul locatiei prevazute a retelei proiectate utilizand mediile fizice active si passive selectate prin procesul de proiectare.


Extindere/Scalabilitate


Odata cu cresterea afacerii dumenavoastra locale, nationale sau de ce nu globale apare conducand la noi locatii si angajari, apare ncesitatea extinderii retelei locale/nationale/globale de calculatoare. Extinderea retelei actuale se pleaca de la adoptarea unor noi porturi in arhitecturile initiale (pentru varianta locala) pina la interconectarea tuturor locatiilor intr- o retea private virtuala (VPN). Echipa Internet Broker va sta din nou la dispozitie pentru redimensionarea/scalarea retelei dvs. de calculatoare prin extinderea si reamplasarea porturilor curente. Cresterea realizata prin aparitia unor noi locatii ale afacerii dumneavoastra precum si a angajarilor effectuate conduce la nivelul retelei de date la o crestere a fluxului de date atat prin numarul nou de calculatoare adaugate cat si a numarului in continua crestere al aplicatiilor software instalate. Astfel servicii de baza in cadrul retelei, acces la internet, email, web, fisiere sau aplicatii partajate, imprimante si alte echipamente de retea isi reduc viteza sau inceteaza sa functioneze. Eficienta echipei de lucru este astfel afectata. Echipa Internet Broker urmareste optimizarea resurselor retelei dumneavoastra astfel: Examinarea traficului retelei, a traficului aplicatiilor si identificarea punctelor de agregare si a zonelor de congestionare a traficului Realizarea unui raport scris al analizei traficului si al proiectului pentru imbunatatirea si fluidizarea traficului retelei Etapa de implementare: optimizarea configuratiilor echipamentelor active de retea reconfigurarea aplicatiilor care folosesc intensiv reteaua inlocuirea segmentelor de retea uzate fizic sau moral reconfigurarea statiilor si a echipamentelor de retea

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net